top of page

Bagdad Kött & Livs

Välkommen till Bagdad Kött och Matbutik– er destination för allt från förstklassigt kött till grundläggande livsmedel. Beläget mitt i Malmö, är vi stolta över att vara en etablerad närvaro när det gäller era matinköp. Som ett familjeägt företag har vi byggt upp en lojal kundkrets, men vi välkomnar hjärtligt både nya och bekanta ansikten. Vår särskilda kompetens ligger inom köttets område, där vårt engagerade team är redo att tillhandahålla er exakt det kött ni efterfrågar.

Utöver detta inbjuder vi er att utforska vårt utbud av saftiga köttstycken, krämiga mejeriprodukter och frestande bakverk.

Vårt mål är att göra er matinköpsupplevelse både tillfredsställande och full av smak.

Din lokala matbutik i Malmö.

Välkommen till Bagdad Kött och Matbutik– er destination för allt från förstklassigt kött till grundläggande livsmedel. Beläget mitt i Malmö, är vi stolta över att vara en etablerad närvaro när det gäller era matinköp. Som ett familjeägt företag har vi byggt upp en lojal kundkrets, men vi välkomnar hjärtligt både nya och bekanta ansikten.
 

Vår särskilda kompetens ligger inom köttets område, där vårt engagerade team är redo att tillhandahålla er exakt det kött ni efterfrågar. Utöver detta inbjuder vi er att utforska vårt
utbud av saftiga köttstycken, krämiga mejeriprodukter och frestande bakverk.

Vårt mål är att göra er matinköpsupplevelse både tillfredsställande och full av smak.

P2100279.JPG
bottom of page